Somatická Jóga

Workshop, na kterém poznáš, že jde žít i bez bolesti, zdravotních potíží a únavy. 

TERMÍN : NEDĚLE 18.2. 15:30 - 19:30 CENA : 1.250,-Kč

Prožiješ skutečně hluboké uvolnění míst, které vnímáš v napětí, i těch, o kterých jsi možná netušila. Budeme hledat, aktivovat, uvolňovat hluboko uložené svaly a přebudovávat staré vzorce pohybu. Ucítíš, co to je opřít se do svého středu těla a vše dělat s lehkostí. A to nejen na podložce, ale i v každodenním životě.  

Je pro tebe somatická jóga vhodná?

  • Cítíš nahromaděný stres a bolesti těla se zhoršují.
  • Máš časté bolesti hlavy.
  • Trápí tě potíže v oblasti ženského zdraví /problematická menstruace, endometrióza, potíže s otěhotněním, opakované potíže s močovým ústrojím, problematická menopauza/.
  • Bolí tě bedra, kyčle, kolena, krční páteř.
  • Vnímáš častou únavu
  • Preferuješ jemnou formu fyziojógy a individuální přístup.

CHCI REZERVOVAT KURZ

Vhodně zvoleným pohybem, dechovými technikami, relaxací a meditací začínáme celostní léčení naší bytosti. V pohybu a u dechu se učíme naslouchat vlastní vnitřní moudrosti. Uvolní se tak hluboko uložené napětí, a celé tvé tělo a mysl se budou moci opět nadechnout do svěžesti. 

Témata, kterými budeme při setkání společně procházet: 

  • Bederní sval a svaly pánevního dna, oblast kyčlí.
  • Střed těla /CORE/.
  • Bránice, její uvolnění k plnému dechu.
  • Dechové stereotypy, správný dechový vzorec.
  • Hrudník, srdeční oblast.
  • Krční páteř, centrum komunikace.

Chceme se cítit dobře, být zdravé a svobodné. A často se oddělujeme tělo od nás samotných. Jako by naše tělo neprožívalo s námi všechny emoce, strachy, úzkosti, stresy, kterými procházíme každý den. Všechny informace, které potřebujeme znát na své cestě životem, jsou zapsány v našich buňkách. Máme v nich zapsané všechny zkušenosti, krásné vzpomínky i traumata. Abychom rozuměly samy sobě, je potřeba naslouchat svému tělu a brát ho jako nedílnou součástí sama sebe. Ptáme se těla, jak je na tom, jak se cítí a a co by potřebovalo. Tělo komunikuje prostřednictvím pocitů a reaguje na vjemy z vnějšího světa, které k nám přicházejí.

CHCI REZERVOVAT KURZ

Podmínky rezervace: Na kurz se přihlas přes email mintybrno@gmail.com. Do emailu prosím uveď, o jaký kurz máš zájem a vyčkej na email s potvrzením volné kapacity a s údaji k platbě. Přihláška se stává závaznou po úhradě kurzovného, termín splatnosti 10 dnů před začátkem kurzu. Za neúčast na lekcích se nevrací kurzovné. Kdykoli za sebe můžeš poslat náhradu.
VSTUP DO KURZU PO JEHO ZAHÁJENÍ MOŽNÝ (ZA SNÍŽENOU CENU), NUTNO PŘEDEM DOMLUVIT. V případě volných míst na lekci je po předchozí domluvě možné přijít na ukázkovou lekci (nejlépe v probíhajícím kurzu), cena 250Kč (75min). 

v případě TVÉ NEÚČASTI: 

- v případě nemoci, úrazu, či těhotenství se peníze nevrací a nelze převést ušlé lekce do dalšího kurzu. Lze však za sebe najít náhradu. 
- nahradit si můžeš 3 zameškané lekce, a to na kurzech probíhajících souběžně s Vaším kurzem (v dané sezóně), pokud je na kurzu volno
- náhrady je třeba domlouvat zavčas, aby na ně vyzbyl prostor

Těším se na tebe 🙏

Pavlína