Zdravá záda & lehká hlava

Hledáš úlevu od bolesti zad a pohybového aparátu? Tento typ lekcí je rehabilitačně laděný, vhodný pro začátečnice i pokročilejší. Střídáme zde průpravná cvičení z jógy společně s fyzioterapeutickými prvky, cvičením s pomůckami a relaxací. Zažiješ správné dýchání a vědomé uvolnění. Důraz je kladen na precizní provedení cviků, protože v této lekci platí dvojnásob, že lepší je možná necvičit vůbec, než při špatném provádění pozic ještě prohlubovat své potíže a ničit svá těla. 

TERMÍN : Čtvrtek 19:00 - 20:15h / 4.4. - 6.6. 2024 / CENA KURZU : 1.840,-Kč/8 lekcí

CHCI SE PŘIHLÁSIT

Pro koho speciálně je kurz určen?

👍pokud máš některé z následujících potíží: chronické bolesti zad (hlavně beder), bolesti některých z kloubů, krční páteře, potíže s plotýnkami, snížené klenby, inkontinenci atd.
👍 pokud chceš zharmonizovat celkové držení těla, vyrovnat typické svalové dysbalance (časté u sedavého stylu života, či při častém sportování)
👍 pokud chceš přiměřeně zpevnit i zpružnit celé tělo a zpevnit střed těla /který může být oslabený po operacích, porodech a pod./
👍 pokud chceš zklidnit svou mysl po náročném dni a načerpat pozitivní energii
👍kurz je velmi vhodný i při celkové či částečné hypermobilitě

V kurzu se naučíš vnášet principy zdravého pohybu do jógových pozic i do každodenního života. Zohledníme individuální rozdíly mezi přítomnými a dysbalance typické pro sedavý styl života a s tím spojené potíže. 

Skupinové lekce nejsou vhodné na již bolavá záda s různými diagnostikovanými nemocemi, tam je třeba INDIVIDUÁLNÍ PÉČE.

CHCI SE PŘIHLÁSIT

Podmínky rezervace: Na kurz se přihlas přes email mintybrno@gmail.com. Do emailu prosím uveď, o jaký kurz máš zájem a vyčkej na email s potvrzením volné kapacity a s údaji k platbě. Přihláška se stává závaznou po úhradě kurzovného, termín splatnosti 10 dnů před začátkem kurzu. Za neúčast na lekcích se nevrací kurzovné. Kdykoli za sebe můžeš poslat náhradu.
VSTUP DO KURZU PO JEHO ZAHÁJENÍ MOŽNÝ (ZA SNÍŽENOU CENU), NUTNO PŘEDEM DOMLUVIT. V případě volných míst na lekci je po předchozí domluvě možné přijít na ukázkovou lekci (nejlépe v probíhajícím kurzu), cena 250Kč (75min). 

v případě TVÉ NEÚČASTI

- v případě nemoci, úrazu, či těhotenství se peníze nevrací a nelze převést ušlé lekce do dalšího kurzu. Lze však za sebe najít náhradu. 
- nahradit si můžeš 3 zameškané lekce, a to na kurzech probíhajících souběžně s tvým kurzem (v dané sezóně), pokud je na kurzu volno
- náhrady je třeba domlouvat zavčas, aby na ně vyzbyl prostor

Těším se na pravidelná setkání!

S láskou Pavlína